فیله مرغ سوخاری
دستور پخت

ابتدا فیله هارا رگ گیری میکنیم ودر سس سیر میخوابانیم وبعد در ارد سفید وتخم مرغ وپودر سوخاری میزنیم وسرخ میکنیم

ترکیبات غذایی
روغن سرخ کردنی
مقدارلازم برای سرخ کردن 
پودر سوخاری
دو پیمانه 
آرد
یک پیمانه 
تخم مرغ
۳ عدد 
سیر
۳ حبه 
فیله مرغ
۲۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.