خوراک مرغ با سبزیجات بخارپز #ران غیر فعال
دستور پخت

بعد از پخت مرغ در مقداری نمک و پیاز و زردچوبه و فلفل ران را در روغن سرخ میکنیم و در سس رب گوجه که شامل رب و نمک و زعفران و هل است میگذاریم و بعد از مزه دار شدن در ظرف مورد نظر می کشیم و با نصف نان سنگگ و ۴ مدل سبزیجات بخار پز که بنا به فصل استفاده می کنیم سرو می شود .مثلا اگر فصل لوبیا سبز باشد از لوبیا استفاده میکنیم یا اگر فصل کلم بروکلی باشد از کلم بروکلی و یا گل کلم استفاده می کنیم. نوش جان

ترکیبات غذایی
کلم بروکلی
یک گل 
لوبیا سبز
۴ عدد 
هویج
نصف هویج 
کدو
نصف کدو 
نان سنگک
نصف نان 
ران مرغ
ران و ساق کامل مرغ 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.