چلو خورش فسنجان با مرغ #۳۵۰_گرمی
دستور پخت

درابتدا پیاز نگینی خورد کرده در قابلمه سرخ کرده گردوآسیاب شده را در ظرف ریختهزیر شعله راکم کرده تفت میدهیم بعد زردچوبه را وآب رااضافه میکنیم. بعدزیر ان را کم کرده تا بپزد در ظرفی جداگانه سینه مرغ را در ظرفی ریخته با پیاز ونمک میپزیم .بعدباز یک ساعت الو وکمی شکر ورب انار را اضافه میکنیم .ودر آخر مرغ راداخل فسنجان ریخته وکمی زعفران ریخته بعداز چند جوش خاموش میکنیم

ترکیبات غذایی
شکر
۱قاشق غذاخوری 
زردچوبه
۱قاشق چایخوری 
نمک
۱ قاشق چایخوری 
زعفران
نصف قاشق چایخوری 
رب انار
۱ قاشق غذاخوری 
سینه مرغ
۲۵۰گرم 
گردو
۱۰۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.