فیله مرغ سوخاری
دستور پخت

ابتدا فیله های مرغ را خوب می شوریم. فیله مرغ را با ادویه و چاشنی مخصوص مزه دار کرده و سه ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب طعم دار شود. پس از آن که فیله ها طعم دار و آماده شدند، آن ها را در آرد سفید غلتانده سپس در داخل تخم مرغ هم زده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم تا لایه سوخاری روی آن آماده شود. سپس فیله مرغ را در روغنی که از قبل داخل ماهیتابه ریخته و داغ شده است سرخ می کنیم. در کنار این فیله سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده به همراه خیار شور و گوجه فرنگی و نان هم سرو می شود. داخل هر پرس از این غذا ۴ عدد فیله مرغ سوخاری قرار داده می شود.

ترکیبات غذایی
خیارشور
دو عدد 
گوجه فرنگی
یک عدد 
زردچوبه
به مقدار لازم 
نمک
به مقدار لازم 
پودر سیر
به مقدار لازم 
فلفل سیاه
به مقدار لازم 
فیله مرغ
۲۵۰ گرم 
سیب زمینی
یک عدد 
روغن سرخ کردنی
به مقدار لازم 
تخم مرغ
به مقدار لازم 
آرد
به مقدار لازم 
آرد سوخاری
به مقدار لازم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.