فیله مرغ سوخاری
ابتدا فیله های مرغ را خوب می شوریم. فیله مرغ را با ادویه و چاشنی مخصوص مزه دار کرده و سه ساعت در یخچال می گذاریم تا خوب طعم دار شود. پس از آن که فیله ها طعم دار و آماده شدند، آن ها را در آرد سفید غلتانده سپس در داخل تخم مرغ هم زده فرو می بریم و در آخر در آرد سوخاری می غلطانیم تا لایه سوخاری روی آن آماده شود. سپس فیله مرغ را در روغنی که از قبل داخل ماهیتابه ریخته و داغ شده است سرخ می کنیم. در کنار این فیله سوخاری، سیب زمینی سرخ کرده به همراه خیار شور و گوجه فرنگی و نان هم سرو می شود. داخل هر پرس از این غذا ۴ عدد فیله مرغ سوخاری قرار داده می شود.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}

{{comment.commentReply}}