نامشخص
برای تهیه کوفته دست به گردن همه مواد شامل گوشت، برنج نیم پز شده، تخم مرغ، پیاز خام رنده شده، ارد نخودچی، نمک، فلفل، زردچوبه، ترخون و مرزه خشک را با هم مخلوط کرده و حسابی ورز می دهم و وقتی حس کردم که چسبندگی آن کافی است گلوله هایی به شکل و اندازه تخم مرغ درست می کنم. این کوفته ها را در روغن کمی تفت می دهم. بعد داخل سس آماده ودر حال جوشیدن می اندازم و یک عدد سیب زمینی متوسط را چهار قاچ کرده و داخل قابلمه می ریزم، زمانی که سیب زمینی ها پختند کوفته آماده است. نوش جان
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{comment.commentReply}}