نامشخص
مرغ شکم پر را ۵ ساعت قبل در آب نمک میگذاریم. با سرنگ بزرگ مخلوطی از آب، نمک، عصاره مرغ، زعفران، مقداری فلفل سفید و رب به اطراف مرغ تزریق میکنم تا موقع پخت در فر، گوشت مرغ طعم خوبی بدهد. درون شکم را تخم مرغ پخته، آلو و گوجه فرنگی گذاشته درون فر میگذاریم. با دورچین تزیین کرده آماده می کنیم. قیمه نثار غذای دیگر سفره مهمان است. برای هر یک نفر ۲۰۰ گرم گوشت قیمه شده تعیین می کنیم و زرشک، خلال بادام، پسته و خلال پرتقال را به صورت شیرین در آورده، روی برنج می کشیم. البته برنج زعفرانی فراموش نشود. سالاد آخرین مرحله سفره است. کاهو، خیار، گوجه فرنگی، هویج رنده شده، هویج فرم داده، ذرت، کاهو بنفش (البته کاهو بنفش به خاطر تغییر فصل کم می شود و باید جایگزین بگذاریم مثل کلم پیچ بنفش) لیمو ترش حلقه شده ترکیبات سالاد هستند.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
![](/files/chef-profile/2017/12/04/a3578190-7cee-46ef-8b23-604a659d858b.jpg)
{{comment.commentReply}}