چلو خورش مرغ و بادمجان
دستور پخت

ابتدا مرغ و بادمجان را جدا جدا سرخ کرده سپس درظرفی پیاز داغ کرده ورب، نمک وادویجات را تفت می دهم سپس مرغ را ریخته و کمی آب وزعفران دم کرده ریخته تا بپزد و بعد که پخت بادمجان وگوجه حلقه شده وسرخ شده رو اضافه کرده تا مواد کاملا به خورد هم بروند و بادمجان وگوجه نیز طعم سس مرغ را به خود بگیرند سپس با پلو زعفرانی سرو میکنم.

ترکیبات غذایی
بادمجان
۱عدد 
نمک
۱قاشق 
فلفل
نصف قاشق 
برنج
۲۰۰گرم 
رب گوجه
۲قاشق 
گوجه فرنگی
۱عدد 
پیاز
۱عدد 
زعفران
نصف فنجان 
ران مرغ
۱عدد 
نظر کارشناس آشپزی

مرغ سرخ شده با ۲، ۳ ورق بادمجون سرخ شده بود که کنار هم پخته شده بود و طعم همدیگه رو گرفته بودن. خیلی خوش آب و رنگ و البته چرب و چیل بود.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.