چلو خورش مرغ و بادمجان
ابتدا مرغ و بادمجان را جدا جدا سرخ کرده سپس درظرفی پیاز داغ کرده ورب، نمک وادویجات را تفت می دهم سپس مرغ را ریخته و کمی آب وزعفران دم کرده ریخته تا بپزد و بعد که پخت بادمجان وگوجه حلقه شده وسرخ شده رو اضافه کرده تا مواد کاملا به خورد هم بروند و بادمجان وگوجه نیز طعم سس مرغ را به خود بگیرند سپس با پلو زعفرانی سرو میکنم.

مرغ سرخ شده با ۲، ۳ ورق بادمجون سرخ شده بود که کنار هم پخته شده بود و طعم همدیگه رو گرفته بودن. خیلی خوش آب و رنگ و البته چرب و چیل بود.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}

{{comment.commentReply}}