چلو خورش هویج و آلو
پیاز رو بعد از اینکه خورد کردم، تفت میدم تا سبک بشه. بعد گوشت رو بهش اضافه میکنم و تفت میدم. رب گوجه و نمک و زردچوبه و فلفل رو هم توی مخلوط گوشت و پیاز میریزم. هویج رو بعد از خلال کردن، کمی تفت میدم و بهش زعفرون آب کرده اضافه میکنم. هویج رو به گوشت اضافه میکنم و بعد آلوها رو که از قبل خیس کرده بودم، به مواد اضافه میکنم و حدود دو ساعت اجازه میدم جا بیفته و آخرش کمی آبلیمو اضافه میکنم و همراه با پلوی زعفرونی سرو میکنم.

برای اونایی که به طعم های ترش و شیرین و ملس علاقه مندن، انتخاب خیلی شایسته ایه. یه خورش پر از آلو و هویج خلالی تفت داده شده و گوشت بود که حسابی جا افتاده بود و طعم مواد کاملا به خورد هم رفته بود.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}

{{comment.commentReply}}