چلو خورش هویج و آلو
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

پیاز رو بعد از اینکه خورد کردم، تفت می‌دم تا سبک بشه. بعد گوشت رو بهش اضافه می‌کنم و تفت می‌دم. رب گوجه و نمک و زردچوبه و فلفل رو هم توی مخلوط گوشت و پیاز می‌ریزم. هویج رو بعد از خلال کردن، کمی تفت می‌دم و بهش زعفرون آب کرده اضافه می‌کنم. هویج رو به گوشت اضافه می‌کنم و بعد آلوها رو که از قبل خیس کرده بودم، به مواد اضافه می‌کنم و حدود دو ساعت اجازه می‌دم جا بیفته و آخرش کمی آبلیمو اضافه می‌کنم و همراه با پلوی زعفرونی سرو می‌کنم.

ترکیبات غذایی
گوشت ران گوساله
 
هویج
 
آلو خورشتی
 
زعفران
 
پیاز
 
نمک
 
فلفل سیاه
 
رب گوجه
 
روغن سرخ کردنی
 
روغن آفتابگردان
 
برنج
 
آبلیمو
 
نظر کارشناس آشپزی

برای اونایی که به طعم های ترش و شیرین و ملس علاقه مندن، انتخاب خیلی شایسته ایه. یه خورش پر از آلو و هویج خلالی تفت داده شده و گوشت بود که حسابی جا افتاده بود و طعم مواد کاملا به خورد هم رفته بود.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.