چلو مرغ با سس انار #ران
دستور پخت

ابتدا ران مرغ را با نمک و فلفل و زردچوبه مزه دار کرده و سرخ می کنیم و سپس مقداری پیاز داغ را با رب انار و رب گوجه فرنگی تفت می دهیم و داخل ظرف مرغ میریزیم سپس مقداری آب داخل ظرف مرغ ریخته تا پخته شود و در پایان مقداری آلو و زعفران اضافه کرده و با پلو سرو میکنیم

ترکیبات غذایی
رب انار خانگی
دو قاشق 
پیاز
یک عدد 
آلو خورشتی
دو عدد 
زعفران
دو قاشق 
رب گوجه
یک قاشق 
ران مرغ
یک عدد 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.