چلو خورش آلو اسفناج با مرغ
دستور پخت

طرز تهیه: پیاز را خورد کرده و با مرغ تفت میدهیم.۲ ساعت روی حرارت قرار میدهیم.سپس اسفناج را سرخ کرده و همراه الو به مرغ اضافه میکنیم.بعد از ۳۰ دقیقه شکر و ابلیمو را اضافه کرده و ۱۵ دقیقه حرارت میدهیم. نوش جان

ترکیبات غذایی
شکر
۲ قاشق غذاخوری 
گوشت
۲۵۰گر م 
پیاز
۱ عدد 
آلو خورشتی
۵عدد 
اسفناج
۳۰۰گرم 
آبلیمو
۱ قاشق غذاخوری 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.