سالاد سزار با فیله مرغ سوخاری
دستور پخت

ابتدا کاهوها را شسته و خرد میکنیم گوجه های گیلاسی راشسته و زیتون ها را اسلایس میکنیم نان تست را حریره سیر زده و گریل میکنیم فیله مرغ را با نمک و فلفل و سیر و روغن مزه دار میکنیم و سوخاری میکنیم و بعد سرخ کرده روی سالاد ریخته بعد هم به ترتیب گوجه های گیلاسی و زیتون و پنیر پارمسان ریخته و بعد با سس سزار میل میکنید

ترکیبات غذایی
پنیر پارمسان
 
کاهو
 
گوجه فرنگی
 
زیتون
 
نان تست
 
سیر
 
سینه مرغ
۲۰۰ گرم 
پودر سوخاری
 
سس مایونز
 
روغن زیتون
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.