باقالی پلو با گوشت
پیاز را ریز خرد کرده و با روغن اندکی تفت میدهیم. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت داده و فلفل سیاه، سیر، چوب دارچین و آب را اضافه میکنیم و میگذاریم با حرارت ملایم سه الی چهار ساعت بپزد. سپس نمک، زعفران و آبلیمو را اندازه میکنیم و میگذاریم تا نیم ساعت دیگر حسابی جا بیوفتد و آب آن غلیظ شود. در این حین آب را جوشانده و باقالی ها را در آن میریزیم و پس از پنج دقیقه برنج را اضافه میکنیم. سپس برنج و باقالی را آبکش کرده و در قابلمه لابهلای آن شوید و زعفران میریزیم و میگذاریم دم بکشد. در نهایت باقالی پلو را به همراه گوشت لذیذ سرو کرده و نوش جان میکنیم.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}

{{comment.commentReply}}