باقالی پلو با گوشت
دستور پخت

پیاز را ریز خرد کرده و با روغن اندکی تفت می‌دهیم. سپس گوشت را به همراه پیاز تفت داده و فلفل سیاه، سیر، چوب دارچین و آب را اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم با حرارت ملایم سه الی چهار ساعت بپزد. سپس نمک، زعفران و آبلیمو را اندازه می‌کنیم و می‌گذاریم تا نیم ساعت دیگر حسابی جا بیوفتد و آب آن غلیظ شود. در این حین آب را جوشانده و باقالی ها را در آن می‌ریزیم و پس از پنج دقیقه برنج را اضافه می‌کنیم. سپس برنج و باقالی را آبکش کرده و در قابلمه لابه‌لای آن شوید و زعفران می‌ریزیم و می‌گذاریم دم بکشد. در نهایت باقالی پلو را به همراه گوشت لذیذ سرو کرده و نوش جان می‌کنیم.

ترکیبات غذایی
دارچین
یک عدد چوب دارچین 
سیر
۱ حبه 
شوید
به میزان لازم 
برنج هاشمی
۲۰۰ گرم 
باقالی
به میزان لازم 
زعفران
۲ ق غ 
پیاز
۱ عدد 
آبلیمو
۲ ق غ 
گوشت سردست گوسفند
۲۰۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.