ته چین مرغ مجلسی #10_نفره
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

ته چین مجلسی یکی از انواع غذاهای خوش طعم و اصیل ایرانی هست. با توجه به ظاهر زیبا و طعم خوبش برای میهمانی‌ها گزینه بسیار خوبی هست. برای تهیه ته چین مجلسی ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز کوچک، یک هویج فلفل دلمه‌ای و نمک می‌پزم و بعد ریش ریش می‌کنم. همچنین یک ساق مرغ را اول حسابی سرخ می‌کنم و بعد می‌پزم. برای سس ته چین مجلسی یک عدد زرده تخم مرغ ماست کمی روغن مایع نمک یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و کمی دارچین اضافه می‌کنم و تمام مواد رو با هم مخلوط می‌کنم. البته کمی از این مواد رو به سینه مرغ ریش ریش شده اضافه می‌کنم تا مزه دار بشن. بقیه سس را با برنج آبکش شده مخلوط می‌کنم. کف تابه روغن می‌ریزم، نصف برنج را ته تابه ریخته با پشت قاشق فشرده می‌کنم بعد مرغ را روی برنج می‌ریزم و آخر سر بقیه برنج رو می‌ریزم. بعد می‌گذارم ۱ ساعت با حرارت خیلی ملایم پخته و سرخ بشه. در آخر با خلال پسته زرشک تفت داده شده و هویج رنده شده که تفتش دادم تزیینش می‌کنم. ته چین مجلسی ما آمادست.

ترکیبات غذایی
برنج
۸ پیمانه 
مرغ
۸۰۰ گرم 
پیاز
۲عدد 
هویج
به اندازه تزیین 
فلفل دلمه ای سبز
مقداری 
تخم مرغ
۸ عدد 
زعفران
به مقدار لازم 
دارچین
به مقدار لازم 
ران مرغ
۸عدد 
زرشک
به اندازه تزیین 
ماست
هشت پیمانه 
روغن آفتابگردان
به اندازه لازم 
نظر کارشناس آشپزی

این ته چین برای ۸ تا ۱۰ نفر مناسبه، هم به صورت تزیین شده قابل ارایه است و هم تزیینات رو میشه جدا دریافت کرد و با سلیقه خودتون تزیین کنین.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.