باقالی پلو با مرغ #ران
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

باقالی را پخته کنار گذاشتم بعد از اینکه برنج را آبکش کردم باقالی پخته شده و شوید را لا‌به‌لای پلو ریختم و دم گذاشتم همراه با مرغ سرخ شده پخته شده همراه با رب گوجه فرنگی سرو می‌کنم.

ترکیبات غذایی
باقالی
۵۰ 
برنج
۳۵۰ گرم 
شوید
۱۰ 
ران مرغ
۳۵۰ گرم 
نظر کارشناس آشپزی

باقالی پلو با مرغ غذای مجلسی خوشمزه ایه. رون مرغ سرخ شده که توی آب مرغ غلتونده شده و طعم دار شده زیر پلو بود و بعد باقالی پلو پر از شوید و باقالی رو روش کشیده بودن. کنارش هم آب مرغ تو ظرف کوچیک سس ریختن.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.