خوراک بادمجان سوخاری با مرغ و پنیر
دستور پخت

ابتدا بادمجانها را سرخ میکنیم وبعد داخلش را فیله مرغ وپنیر وکمی پیازچه می ریزیم وبعد در تخم مرغ وپودر سوخاری تفت میدهیم وکنارش سیب زمینی سرخ شده

ترکیبات غذایی
پنیر چدار
۴۰ گرم 
بادمجان
۲۰۰ گرم 
فیله مرغ
۱۸۰گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.