قیمه نثار قزوینی
دستور پخت

پیاز خلال شده را در روغن تفت داده و سپس گوشت را به آن اضافه کرده وبعد زردچوبه، فلفل ورب گوجه فرنگی را به آن اضافه می کنم و بعد از تفت به آن آب اضافه کرده و می گذارم تا بپزد. وقتی که گوشت پخته شد نمک می زنم و صبر می کنم تا آب گوشت تبخیر شود و مقدار کمی آب بماند. خلال بادام و پسته را در کره تفت داده و بعد زرشک را تفت می دهم. برنج را دم می کنم و قبل از کشیدن به خورشت دارچین و پودر، زیره، هل و یک قاشق گلاب را می افزایم تا بجوشد. برنج را در دیس کشیده و خورشت را لایه به لایه آن می ریزم و بعد زعفران، زرشک، خلال ها و پوست پرتقال شیرین را روی آن تزیین می کنم.

ترکیبات غذایی
گوشت
۲۰۰گرم 
بادام
۲قاشق 
پسته
۲قاشق 
زرشک
۲قاشق 
برنج
۱پیمانه 
زعفران
 
گلاب
 
پیاز
۱قاشق 
نمک
 
فلفل
 
پرتقال
 
پودر هل
 
دارچین
 
زردچوبه
 
نظر کارشناس آشپزی

قیمه نثار بی اغراق یکی از خوشمزه ترین خورش های ایرانیه. مامان افسانه هم واقعا در پخت این غذا سنگ تمام گذاشته بود، کلی خلال پسته، خلال بادوم، خلال نارنج و زرشک و زعفرون روش بود و با هل و گلاب و دارچین طعم دار شده بود. ضمنا قیمه نثار، خورشتش خیلی آبکی نیست و لابلای برنج سرو میشه، مثل خورش های دیگه توی ظرف جدا نیست.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.