چلو خورش آلو اسفناج با مرغ
مرغو که به سلیقه خود آشپز از هر قسمتی میتونه باشه رو خرد میکنیم ولی نه به اندازه گوشت خورشت باید بزرگتر باشه ...پیاز داغو آماده میکنیم همین که طلایی شد مرغ و اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و رب گوجه فرنگی رو داخلش میزنیم و پنج دقیقه تفت میدیم و اسفناجی که از قبل ریز خرد کرده و سرخ شده رو هم اضافه میکنیم و حدود سه لیوان آب میریزیم بعداز جوش اومدن حرارتو ملایم میکنیم بعد از تقریبا نیم ساعت الوهارو بعداز شستن اضافه میکنیم و دو قاشق غذاخوری هم شکر ..... حدودا نیم ساعت بعداز ریختن الوها غذا آماده میشه.... خود آشپز با کم و زیاد کردن شکر و آبلیمو اون طمعی که دلش میخواد و میتونه به خورشت بده.....در ضمن این غذا با گوشت قرمز هم میتونه درست بشه.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}

{{comment.commentReply}}