چلو خورش آلو اسفناج با مرغ
دستور پخت

مرغو که به سلیقه خود آشپز از هر قسمتی میتونه باشه رو خرد میکنیم ولی نه به اندازه گوشت خورشت باید بزرگتر باشه ...پیاز داغو آماده میکنیم همین که طلایی شد مرغ و اضافه میکنیم و نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه و رب گوجه فرنگی رو داخلش میزنیم و پنج دقیقه تفت میدیم و اسفناجی که از قبل ریز خرد کرده و سرخ شده رو هم اضافه میکنیم و حدود سه لیوان آب میریزیم بعداز جوش اومدن حرارتو ملایم میکنیم بعد از تقریبا نیم ساعت الوهارو بعداز شستن اضافه میکنیم و دو قاشق غذاخوری هم شکر ..... حدودا نیم ساعت بعداز ریختن الوها غذا آماده میشه.... خود آشپز با کم و زیاد کردن شکر و آبلیمو اون طمعی که دلش میخواد و میتونه به خورشت بده.....در ضمن این غذا با گوشت قرمز هم میتونه درست بشه.

ترکیبات غذایی
مرغ
۲۰۰ گرم 
اسفناج
۴۰۰ گرم 
پیاز
۱ ق غ 
آلو بخارا
۴ عدد 
رب گوجه
به میزان لازم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.