باقالی پلو با گوشت
دستور پخت

گوشت ران گوسفندی را سرخ کرده و به همراه پیاز برگ بو یک حبه سیر و زعفران کاملا دم می‌کنیم. باقالی پلو را دم کرده و سپس در ظرف تک پرسی ابتدا گوشت را گذاشته و روی آنرا با باقالی پلو پر می‌کنیم. سپس با زعفران و ته دیگ تزیین می‌کنیم.

ترکیبات غذایی
نمک
مقدار لازم 
پیاز
یک عدد 
زعفران
مقدار لازم 
باقالی
یک پیمانه 
برنج
یک پیمانه 
گوشت ران گوسفند
۳۵۰ گرم 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.