استانبولی پلو

10,900 تومان
استانبولی پلو
دستور پخت

گوشت را با پیاز سرخ شده و زردچوبه زده سرخ می کنم گوجه فرنگی را رنده می کنم کمی رب اضافه می کنم تا مایه مان خوش رنگ شود سیب زمینی را که از قبل نگینی کردیم جداگانه سرخ می کنم به این مایه اضافه می کنم فلفل و نمک اضافه می کنم وقتی آب آن کشیده شد لا به لای برنج دم می کنم.

ترکیبات غذایی
گوشت چرخ کرده
۱۰۰گرم 
سیب زمینی
۱عدد 
پیاز
 
روغن آفتابگردان
 
گوجه فرنگی
۱۰۰گرم 
رب گوجه
 
نمک
 
فلفل
 
برنج
۲۰۰گرم 
نظر کارشناس آشپزی

استانبولی‌پلو با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی نگینی سرخ شده بود. یه پلوی چرب و نرم و خیلی خوشرنگ و خوشمزه بود.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.