استانبولی پلو
10,900
تومان
گوشت را با پیاز سرخ شده و زردچوبه زده سرخ می کنم گوجه فرنگی را رنده می کنم کمی رب اضافه می کنم تا مایه مان خوش رنگ شود سیب زمینی را که از قبل نگینی کردیم جداگانه سرخ می کنم به این مایه اضافه می کنم فلفل و نمک اضافه می کنم وقتی آب آن کشیده شد لا به لای برنج دم می کنم.
استانبولیپلو با گوشت چرخ کرده و سیب زمینی نگینی سرخ شده بود. یه پلوی چرب و نرم و خیلی خوشرنگ و خوشمزه بود.
{{comment.customerName}}
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}
{{chefAlias}}
{{comment.commentReply}}
بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد.
موردی یافت نشد.