سالاد سزار با فیله مرغ گریل
دستور پخت

طرز تهیه ی سالاد سزار : فیله مرغ را از شب قبل با سیر ، نمک و فلفل مزه دار می کنیم و داخل تابه گریل می کنیم . نان های تست را هم با روغن زیتون و نمک مزه دار کرده گریل میکنیم . کاهو ها را شسته و خرد میکنیم ، داخل ظرف مورد نظر می ریزیم روی آن را با زیتون حلقه شده ، گوجه گیلاسی ، مرغ های گریل شده ، نان تست ها و پنیر پارمژان می پوشانیم . سس: سس مایونز و سرکه بالزامیک، سس خردل، نمک و فلفل آویشن و پنیر پارمژان را با هم مخلوط می کنیم. سالاد سزار شما آماده است.

ترکیبات غذایی
کاهو
به میزان لازم 
فیله مرغ
۳۵۰ گرم 
زیتون
به میزان لازم 
گوجه فرنگی
گیلاسی به میزان لازم 
پنیر پارمسان
۲۰۰ گرم 
نان تست
۱ عدد گریل شده 
سس مایونز
۱ قاشق غذاخوری 
سس خردل
۱ قاشق مرباخوری 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.