سالاد سزار با فیله مرغ گریل
طرز تهیه ی سالاد سزار : فیله مرغ را از شب قبل با سیر ، نمک و فلفل مزه دار می کنیم و داخل تابه گریل می کنیم . نان های تست را هم با روغن زیتون و نمک مزه دار کرده گریل میکنیم . کاهو ها را شسته و خرد میکنیم ، داخل ظرف مورد نظر می ریزیم روی آن را با زیتون حلقه شده ، گوجه گیلاسی ، مرغ های گریل شده ، نان تست ها و پنیر پارمژان می پوشانیم . سس: سس مایونز و سرکه بالزامیک، سس خردل، نمک و فلفل آویشن و پنیر پارمژان را با هم مخلوط می کنیم. سالاد سزار شما آماده است.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}

{{comment.commentReply}}