فیله مرغ سوخاری دستپخت مامان فلور  تاکنون  +5,000  بار سفارش داده شده است.

فیله مرغ سوخاری
دستور پخت

فیله های مرغ را مزه دار کرده و به مدت یک ساعت میگذاریم تا استراحت کند. سپس هر عدد فیله را در آرد سفید غلتانده و به پودر سوخاری پولکی و مخصوص آغشته میکنیم و در روغن کاملا داغ شده سرخ و طلایی میکنیم فیله ها را در ظرف چیده و با سیب زمینی های برش خورده و سرخ شده تزیین میکنیم. در کنار هر ظرف یک دورچین یا سالاد سوپرایز هم داریم. نووووووش جاااااااان

ترکیبات غذایی
سیب زمینی
 
فیله مرغ
۲۵۰ گرم 
پودر سوخاری
 
{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.