بیف استروگانف
راسته گوساله رو حسابی میپزم و بعد گوشتش رو ریش ریش میکنم. پیاز رو حسابی تفت میدم و با گوشت قاطی میکنم. قارچ سرخ شده رو اضافه میکنم و بعد سس بشامل رو از کره و آرد و شیر و کمی از آب خود گوشت درست میکنم و به گوشت اضافه میکنم و آخر کار با سیب زمینی خلالی سرخ شده روی غذا رو تزیین میکنم.

گوشت گوساله رو مامان ناهید پخته بود و ریش ریش کرده بود. بعضیا دوست دارن بیف به صورت نوارهای باریک باشه ولی مامان ناهید معتقده که به صورت ریش ریش شده نرم تر و خوش خوراک تر شده بود. ضمن اینکه عین چیکن استروگانف با سلیقه ایرانی ها بومی سازیش شده بود، یعنی توش پیازداغ تفت داده شده اضافه کرده بود و همچنین سس بشامل که شامل آرد و شیر و کره است رو خیلی کم داشت.
{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}
{{comment.comment}}

{{comment.commentReply}}