بیف استروگانف

20,700 تومان
بیف استروگانف
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

راسته گوساله رو حسابی می‌پزم و بعد گوشتش رو ریش ریش می‌کنم. پیاز رو حسابی تفت می‌دم و با گوشت قاطی می‌کنم. قارچ سرخ شده رو اضافه می‌کنم و بعد سس بشامل رو از کره و آرد و شیر و کمی از آب خود گوشت درست می‌کنم و به گوشت اضافه می‌کنم و آخر کار با سیب زمینی خلالی سرخ شده روی غذا رو تزیین می‌کنم.

ترکیبات غذایی
گوشت راسته گوساله
 
پیاز
 
قارچ
 
سیب زمینی
 
کره
 
آرد
 
شیر
 
نمک
 
فلفل
 
نظر کارشناس آشپزی

گوشت گوساله رو مامان ناهید پخته بود و ریش ریش کرده بود. بعضیا دوست دارن بیف به صورت نوارهای باریک باشه ولی مامان ناهید معتقده که به صورت ریش ریش شده نرم تر و خوش خوراک تر شده بود. ضمن اینکه عین چیکن استروگانف با سلیقه ایرانی ها بومی سازیش شده بود، یعنی توش پیازداغ تفت داده شده اضافه کرده بود و همچنین سس بشامل که شامل آرد و شیر و کره است رو خیلی کم داشت.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.