چلو خورش فسنجان با گوشت قلقلی
مشاهده همه عکس ها
دستور پخت

خورش فسنجان با گوشت قلقلی از جمله غذاهای مقوی و البته مجلسی ایرانی‌ها محسوب میشه. برای درست کردن فسنجون با گوشت قلقلی، اول به مقدار لازم گردو آماده می‌کنم. بعد گردو را خوب چرخ می‌کنم. در مرحله بعد تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی، پیاز رو تفت میدم و وقتی که طلایی شد، گردو را بهش اضافه می‌کنم و به مدت کوتاهی همراه با پیاز تفت می‌دم. بعد ادویه‌ها را که شامل نمک و فلفل و زردچوبه هست اضافه می‌کنم. سپس به مخلوطمون آب اضافه می‌کنم بعد از جوش اومدن می‌گذارم تا با حرارت ملایم ۳ تا ۴ ساعت روی گاز بپزه. وقتی مایع کرم رنگ شد، در این مرحله رب انار را اضافه می‌کنم و اجازه می‌دم رنگ بندازه. در آخر کوفته قلقلی‌های آماده شده رو به این مایه اضافه می‌کنم و دوباره با حرارت ملایم می‌گذارم بپزه. برای آماده کردن کوفته قلقلی‌ها هم گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمک و فلفل کاملا ورز می‌دم و بعد قلقلی می‌کنم و توی روغن سرخ می‌کنم. خب تقریبا کار تهیه خورش فسنجان با گوشت قلقلی تموم شده. در نهایت فسنجون رو با پلوی زعفرونی سرو می‌کنم. امیدوارم از خوردن این غذای خوشمزه لذت ببرید.

ترکیبات غذایی
گوشت چرخ کرده
۱۵۰ گرم 
گردو
۲لیوان 
رب انار
۳ قاشق غذاخوری 
پیاز
۱عدد 
روغن سرخ کردنی
 
نمک
 
فلفل
 
شکر
 
زعفران
 
برنج
 
روغن آفتابگردان
 
نظر کارشناس آشپزی

یه فسنجون با گوشت قلقلی بود. گردوها نسبتا درشت بود و احساس میشد، حسابی روغن انداخته بود و طعم ترش و شیرین داشت. قلقلی ها هم خیلی خوش طعم بودن و کاملا مغز پخت شده بودن.

{{total}} نظر برای {{foodName+' دستپخت '+chefAlias}}
{{comment.customerName}}

{{comment.deliveryDate|persianDate:'L'}}

{{comment.comment}}

{{chefAlias}}

{{comment.commentReply}}

بیشتر...
مورد بیشتری یافت نشد. موردی یافت نشد.